Workshop Drum Recording

Kruip een dag in de huid van een echte studiotechnicus en creëer de ideale drum sound!

workshop drum recording.jpg

Wat is de workshop drum recording?

Worstel je met de opnames van drums? Geraak je verward door al die micro’s? Of heb je geen 16 micro’s ter beschikking? Tijdens de workshop drum recording creëren we een kwalitatieve drum sound met beperkte middelen.

We gaan een volledige dag aan de slag met een drumstel, een professionele drummer en het nodige opnamemateriaal. We bouwen langzaam aan de sound van eenvoudig (1 micro) naar complex (16 micro’s).

Benieuwd hoe dat klinkt? Luister hier naar een voorbeeld!

 
drum microfoonplaatsing.jpg

Schrijf je voor de workshop drum recording!

Momenteel staat er nog geen workshop gepland. Heb je interesse? Laat dan onderaan de pagina een bericht achter! Dan houden we je op de hoogte van de eerstvolgende workshop!

Prijs? 99 euro per persoon

Wil je meer weten? Ontdek alle details op deze pagina.

 

De menukaart

Drums opstellen & drum tuning

Akoestiek & isolatie

Microfoonkeuze & microfoonplaatsing

Soundcheck & sound optimalisatie

Monitoring & opnemen met click track

Fase

Mixing van drums (korte intro)

Ruimte voor vragen en hulp op maat

 
Speaker en gitaar.jpg

Niet tevreden? Geld terug!

Wanneer je oprecht niet overtuigd bent dat je betere opnames en mixen maakt, dan krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug!

Stuur binnen de 14 dagen na de laatste workshop een mail. Je ontvangt onmiddellijk de terugbetaling. 'No hard feelings'.

Mocht de workshop drum recording voor jou geen meerwaarde zijn, betaal je niet. Zo simpel is het.

Kan je niet langer wachten? Schrijf je snel in!

 

Je vraagt je misschien af…

IK HEB GEEN ERVARING, KAN IK INSTAPPEN IN DE WORKSHOP DRUM RECORDING?

De workshop verwacht een basiskennis en opnametechnieken. Kan je een interface aansluiten op een computer? Kan je vervolgens een microfoon aan de praat krijgen? En heb je wel eens iets opgenomen in een DAW (zoals GarageBand, Logic, Cubase of Ableton)? Dan weet je genoeg om te starten met de workshop! Twijfel je? Stel onderaan deze pagina de vraag!

WELK MATERIAAL HEB IK NODIG VOOR DEZE WORKSHOPS?

Om na de workshop zelf aan de slag te gaan heb je een interface, laptop en minimum 1 microfoon nodig. Vanaf 4 microfoons kan je betere resultaten krijgen. Mocht je dat niet hebben kan je natuurlijk altijd microfoons lenen of huren.

WELKE SOFTWARE HEB IK NODIG VOOR DE LESREEKS?

In deze workshop kan je terecht met eender welke audio software. Velen werken met GarageBand of Logic Pro X. Maar je kan dook werken met Studio One, Pro Tools, Cubase, Ableton of een andere DAW.

IK HEB ZELF AL HEEL WAT GEËXPERIMENTEERD. ZAL IK WEL IETS BIJLEREN?

Zeker weten! We beginnen bij het begin, maar je zal merken dat we heel snel naar gevorderde technieken overgaan. Bovendien wordt de workshop zeer interactief opgesteld, waardoor je continu de kans krijgt om vragen te stellen die jou persoonlijk uitdagen. We proberen ook heel bewust dieper te gaan dan de informatie die de blogs en fora op het internet aanbieden.

ZIJN ER NOG VERBORGEN KOSTEN?

Neen, je betaalt 99 euro (incl. BTW).

KRIJG JE ECHT HET VOLLEDIGE BEDRAG TERUG, WANNEER JE NIET TEVREDEN BENT?

Inderdaad! We hebben er 100% vertrouwen in dat de workshop drum recording een grote meerwaarde biedt in de ontwikkeling van jouw passie! Mocht dat op één of andere manier niet het geval zijn, dan betalen we met plezier terug. Dat kan je doen door via mail een terugbetaling aan te vragen binnen de 14 dagen na de laatste workshop. 

Had je nog een vraag?

Naam *
Naam